تبلیغات
parsiboy - همگام سازی اپلیکیشن عکس گوگل را غیر فعال کنید
 


بزرگترین فروشگاه شیرازیان

سه شنبه 17 شهریور 1394

همگام سازی اپلیکیشن عکس گوگل را غیر فعال کنید

نویسنده: پسر پارسی   طبقه بندی: تکنولوژی، 

چگونه ویژگی همگام سازی اپلیکیشن عکس گوگل را غیر فعال کنید؟

خیلی از ما از گوشی‌ها و تبلت‌های‌ آندرویدی‌مان برای گرفتن عکس و ویدئو استفاده می‌کنیم، و دستگاه‌های هوشمندمان عکس‌ها و ویدئوها را با حساب گوگلی که در دستگاه ثبت کرده‌ایم همگام سازی (Sync) می‌کنند. این ویژگی خوبی است چون با همگام سازی، فضای خالی روی دستگاه مان بیشتر می‌شود، اما اگر گوشی‌مان را با حساب غیر واقعی (برای حفظ ناشناسی) ثبت کرده باشیم این گزینه برای ما چندان خوب نخواهد بود. چون تمایلی نداریم عکس‌های واقعی مان با حساب کاربری جعلی که ثبت کرده‌ایم همگام سازی شوند.

اپلیکیشن عکس گوگل (Google Photos) یکی از ابزاهایی است که توسط آن عکس‌ها با حساب کاربری‌تان همگام سازی می‌شوند. اما چرابعد از اینکه اپلیکیشن عکس را از روی آندروید پاک کردید همچنان عکسهای‌تان با گوگل همگام سازی می‌شود؟

همان طور که مشخص است، شما از اپلیکیشن عکس برای همگام سازی خودکار بین دستگاه و فضای ابری استفاده می‌کنید. استفاده از آن خیلی راحت است به ویژه از زمانیکه گوگل فضای ذخیره سازی زیادی را با سرویس خود ارائه کرده و پیشنهاد می‌کند اگر سرعت سیستم‌تان پایین است با پاک کردن عکس‌های خود از درایوتان فضای خالی روی دیسکتان ایجاد کنید.

همگام سازی به صورت خودکار انجام می‌شود – اگر آن را فعال کرده باشید- ، بدین معنی که تمام عکسها و ویدئوهایی که روی دستگاهتان است با سرورهای گوگل همگام سازی می‌شود. اما چیزی که کاربران از این اپلیکیشن انتظار ندارند این است که همگام سازی حتی بعد از اینکه اپلیکیشن را از دستگاه‌شان پاک می‌کنند ادامه دارد. این موضوع به دلیل این است که همگام سازی از سرویس‌های Google Play  استفاده می‌کند که این ویژگی را حتی بعد از اینکه برنامه پاک شد، حفظ می‌کند.



اگر شما این اپلیکیشن را نصب کرده‌اید و می‌خواهید همگام سازی آن را غیر فعال کنید، اپلیکیشن عکس را روی دستگاه‌تان باز کنید، روی آیکون منو کلیک کنید، تنظیمات را انتخاب کنید، و روی صفحه بعد گزینه “Back up & sync” را انتخاب کنید، تنظیمات همگام سازی عکس را می‌آورد که از این قسمت می‌توانید همگام سازی را غیر فعال کنید.
غیر فعال کردن همگام سازی:

اپلیکیشن عکس گوگل
اگر اپلیکیشن عکس را از دستگاهتان پاک یا غیر فعال کرده‌اید، با مراحل زیر کنترل کنید که گزینه همگام سازی غیرفعال شده است. (دقت داشته باشید که ممکن است در دستگاه‌های مختلف نام منوها و تنظیمات متفاوت باشد)

  1. لیست تمام اپلیکیشن‌هایی که در دستگاهتان نصب کرده‌اید را باز کنید.
  2. روی گزینه Locate Google Settings، تپ (Tap) کنید.
  3. گزینه Google Photos Backup را از لیست پیدا کنید و روی آن Tap کنید.
  4. آن را از on به off تغییر دهید تا back up غیرفعال شود.

ارسال به: Balatar Donbaleh Cloob Friendfeed Twitter Facebook Addthis to other


نویسندگان

نظرسنجی

    درصورتی که شرایط مهاجرت را داشته باشید ایا از ایران میروید؟




  • ابر برچسبها







آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 0
  • بازدید امروز :1
  • بازدید دیروز : 8
  • بازدید این ماه : 1
  • بازدید ماه قبل : 6
  • نویسنده : پسر پارسی
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

بزرگترین فروشگاه شیرازیان بزرگترین فروشگاه شیرازیان